Scroll Top
Inloophuis Heerenveen

Evangelisatie Heerenveen

De afgelopen tijd is er niet stilgezeten binnen het bestuur van Stichting Evangelisatie Heerenveen. Op verschillende terreinen is veel werk verricht. We mogen u dan ook met grote dankbaarheid een aantal zaken bekendmaken.

Benoeming evangelist

In juni jl. heeft het bestuur een advertentie geplaatst voor een evangelist. Daarop zijn veel reacties gekomen. Het bestuur heeft toen onder biddend opzien keuzes gemaakt voor een eerste gespreksronde. Een deel van het bestuur heeft die eerste ronde gehouden. Vanuit dat gesprek is een aantal mannen uitgenodigd voor een tweede gesprek. Bij dat tweede gesprek was zowel het bestuur, als het BM van Classis Noord van de Hersteld Hervormde Kerk aanwezig. Na intensieve gesprekken zijn we in afhankelijkheid van de Heere tot een definitief besluit gekomen.  We mogen u dan ook meedelen dat dhr. L. (Martin) de Bruin uit Sprang-Capelle is benoemd. Dhr. De Bruin is 34 jaar, gehuwd en heeft twee kinderen. De familie De Bruin is kerkelijk meelevend bij de Hersteld Hervormde Gemeente van Loon op Zand.

Dhr. De Bruin hoopt per D.V. 1 januari 2025 zijn werkzaamheden voor de stichting op te gaan pakken.

Inloophuis Heerenveen

Per 1 september 2024 wordt er ook een pand gehuurd in het centrum van Heerenveen. En commissie vanuit het bestuur heeft zich ontfermt over de zoektocht naar een pand. De keuze is gevallen op Dracht 111. Binnen het bestuur, en het BM van Classis Noord, zijn geen bezwaren gevonden over het te huren pand. Momenteel wordt het pand leeggemaakt door het bestuur. De net genoemde commissie is aan het inventariseren hoe het pand ingericht zal gaan worden. Kunt u ons, op welke wijze dan ook, bijstaan in de verbouw van het pand? Dan mag u contact opnemen via: www.evangelisatieheerenveen.nl

De planning is om op D.V. 1 december 2024 operationeel te zijn. Dan kunnen we tijdens het kerstfeest al actief evangeliseren vanuit het inloophuis.

Bankrekening

In augustus is er ook bericht gekomen van de bank. Het had nog wat voeten in de aarde om een rekening te openen, maar het is goedgekeurd. Ons rekeningnummer is:

NL48 RABO 0319 0960 17

t.n.v. Stichting Evangelisatie Heerenveen

Dit rekeningnummer mag u gebruiken om uw gift(en) over te maken. Wij bieden ook de mogelijkheid van automatische afschrijving. Kijk daarvoor op onze website: www.evangelisatieheerenveen.nl

In alles mogen we Gods leidende hand zien. Hij doet ons telkens weer stil worden van verwondering. Alleen de dank aan Hem blijft dan over! Mogen we u ook vragen ons te gedenken in uw (dank)gebed?

Soli Deo Gloria!